عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

محرومیت ۲۰ ساله یک سوارکار به دلیلی عجیب

سوارکار اماراتی به دلیل تزریق آرام بخش غیرمجاز به اسبش به مدت ۲۰ سال محروم شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، سوارکار اماراتی به دلیل تزریق داروی آرام بخش غیرمجاز به اسب خود تا سال ۲۰۴۰ محروم شد. این محرومیت ۲۰ ساله در حالی برای این ورزشکار ایجاد شده که تا کنون هیچ شخصی به این مدت محروم نشده و محرومیت ۲۰ ساله او نوعی رکورد در ورزش به حساب می‌آید.

 

این رکورد محرومیت به دلیل دلیل سوء استفاده از اسب در یک مسابقه مسافت طولانی برای این ورزشکار ایجاد شد. این اسب که در مسابقات استقامتی ۵۶ مایل فرانسه شرکت می‌کرد پس از جراحات فاجعه آمیز با تزریق یک آرام بخش ممنوع به شرکت و ادامه مسابقه تحریک شده است.

 

فدراسیون بین المللی سوارکاری هم به این موضوع واکنش نشان داده و گفت: این ممنوعیت تا ژوئن سال ۲۰۴۰ به این سوارکار اماراتی تحمیل خواهد شد. همچنین فدراسیون بین المللی بیان می‌دارد که این ورزشکار در گذشته به مدت دو سال در سال ۲۰۱۲ محروم شده بود.

 

آرام بخش زایلازین، برای پایین آوردن ضربان قلب اسب و برای انسداد اعصاب به کار می‌رود و باعث می‌شود که اسب با وجود درد و جراحت در مسابقه شرکت کند و موانع را پشت سر بگذارد. همچنین این ورزشکار اماراتی ۳۴ هزار دلار جریمه شد. به گفته فدراسیون بین المللی سوارکاری او می‌تواند در مورد مجازات‌های خود در دادگاه ورزشی در خواست تجدید نظر دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار